Till salu
Vänge - Holmskog 12 - Vänge

Bo nybyggt och prisvärt i natursköna Holmbro!

Friliggande villa 155 kvm 1709 kvm (tomtarea) 3 645 000 kr (Fast pris )
Intresseanmälan
Holmskog 12 3 645 000 kr
Intresseanmälan

Bo nybyggt och prisvärt i natursköna Holmbro!

I Holmbro utanför Vänge har du nu chansen att förverkliga ditt drömboende. Här bor du med naturen in på knuten med rogivande vyer av åkrar, ängar och skog. Behagligt avstånd till staden, endast 10 minuter från Vänge och 19 km till centrala Uppsala!

På den här tomten kan ni t.ex. bygga Movehome #201 som är en klassisk husmodell från Trivselhus. Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en härlig känsla av rymd. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och tvättstuga.
Övervåning inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till hela 6 rum och kök.

Priset 3 645 000 kr inkluderar nyckelfärdig bottenvåning. Se bifogad offert samt mer information om Movehome #201 i pdf format samlat under dokument. Vid frågor om husen kontakta Conny Löfgren på Trivselhus 070-526 49 39 eller conny.lofgren@trivselhus.se.

Vänge som har såväl förskola och daghem som skola med låg- och mellanstadium. I samhället finns bibliotek, restaurang, distriktsköterskemottagning, ålderdomshem och ett församlingshem. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med fotboll, pingis, skidor, innebandy och friidrott. I Vänge finns även tennisbana och flera motionsspår. I Läby ett par km in mot Uppsala ligger Uppsala Golfklubb.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Rum
6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
155 m²
Tomtarea
1709 m²
Pris
3 645 000 Kr (Fast pris )

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Holmbro 1:35

Tomt

1709 m²

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 155 kvm , 6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Egen brunn och gemensamt minireningsverk.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Ekonomi

Pris: 3 645 000 kr (Fast pris ). Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Vänge - Holmskog 12 - Vänge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren