Såld
- Genvägen 64 - Knivsta

Fin och hemtrevlig villa med härligt läge, gott om utrymmen och sjöglimt.

Friliggande villa 128 kvm (+47kvm) 1522 kvm (tomtarea) 4 495 000 kr Högst bud 4 600 000 Kr Budhistorik
Genvägen 64 4 495 000 kr

Fin och hemtrevlig villa med härligt läge, gott om utrymmen och sjöglimt.

Välkomna till denna fina suterrängvilla med högt och fritt läge mot skog och äng, promenadavstånd till Valloxen och utsikt ner mot Säbysjön. Huset är omgivet av en fin och välskött trädgård med gräsmatta, fruktträd, rabatter och bergsknalle som gjord för lek. På framsidan av huset finns en balkong med utsikt över området, den trevliga trädgården och husets entré och på baksidan huserar det rymliga inglasade uterummet med tillhörande altan. Huset med sina 128 kvm boarea samt 47 kvm biarea, fördelade över två plan, erbjuder ett rymligt kök med intilliggande matsal i en uppiggande och skön kulör, här finns utgångar till altanen i sydöst, två vardagsrum varav det ena med en härlig öppen spis samt fyra sovrum. Utöver detta finns här även ett helrenoverat badrum, separat wc, tvättstuga med duschutrymme, stort förråd intill garagedel. Entrén på suterrängvåningen ger plats åt alla i familjen samt erbjuder en rymlig klädkammare och gott om platts för ytterkläder. Garaget nås direkt från husets suterrängvåning för bekvämlighetens skull.


Vill ni bo i ett tryggt och vackert område med närhet till både Säbysjön och Valloxen? Sitta på altanen och njuta av sjöglimten och njuta av de fyrbenta vännernas sällskap på andra sidan vägen är detta ett hem för dig. Även då fastigheten är belägen i lantlig idyll så finns här närhet till skola, dagis och service. I Knivsta centrum finner ni matbutik, gym, bank, restauranger och apotek. Du kan promenera till tågstationen, centrum, hälsohuset. Huset håller en mycket hög standard med genomgående smakfulla och välplanerade val.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
1983
Rum
7 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
128 m² + 47 m²
Tomtarea
1522 m²
Pris
4 495 000 Kr

Planlösning

SOUTERRÄNGVÅNING:

Spatiös och öppen entré med gott om plats för ytterkläder samt trappa till övre plan. Entrédörr med sidoljus samt stor klädkammare med plats för allt som passar en familj med ett aktivt liv.

Gemytlig gillestuga med vitmålade väggar och parkettgolv, ett utmärkt rum för avkoppling framför en härlig brasa under kyliga dagar. Fönster med fint ljusinsläpp och ingång till sovrum.

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och tak samt fondvägg av tapet, fönster mot framsida av huset. Parkettgolv samt garderob.

Rymlig tvättstuga med gott om förvaring i skåp och garderob samt fina arbetsytor. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho. Här finns även ett kaklat utrymme för dusch, idag står här en duschkabin. Våtrumsmatta och våtrumstapet på vägg. Ingång till pannrum, förråd samt garage.

Intill entrén finns bekvämt nog en WC, utrustat med handfat, wc stol, badrumsskåp. Tapet på vägg och plastmatta på golv.

Förråd kombinerat med pannrum, ingång till garage.

Garaget har fått sin entré i direkt anslutning till huset, hit kommer du torrskodd via husets suterrängvåning, ljusinsläpp från fönster.


ÖVRE PLAN:

Allrum i öppen planlösning mot matsal. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till den stora balkongen med sikt ut mot entrén. Snygg parkett på golv och ljusa målade väggar samt fondvägg.

Matsal med utgång till altanen som tar er vidare ut i trädgården. Underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och sjöglimt. Även här finner ni den snygga parketten och en härlig tapet i gröna, sköna nyanser.

Kök med nyslipade plankgolv och öppen planlösning mot matplats och entré till allrummet. Stilren köksinredning med vita skåpluckor som har stålhandtag. Bänkskivor i svart samt kakel ovan arbetsytor. Ljusinsläpp från tre väderstreck då det även kommer ljus från allrummet intill, samt utgång till altan. Maskinellt utrustat med ugn, diskmaskin samt spishäll, fläkt i rostfritt. Fullstor kyl och frys samt gott om förvaringsmöjligheter.

Föräldrarsovrum med ekparkett på golv, målade väggar och fondvägg av tapet. Utgång till den inglasade verandan på baksidan. Här finns även inbyggd garderobsvägg.

Ljus sovrum med fönster ut mot framsidan och husets entré.

Fint och ljust sovrum med garderob och fönster ut mot framsidan och entré.

Rymligt, helkaklat badrum med golvvärme, här finns badkar, tvättställ, wc, handdukstork och spottar i tak.

Inglasad altan -99 med hög mysfaktor. Infravärme samt infällda spottar i tak.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Nor 52:1

Tomt

1522 m²

Uteplats

Inglasad altan med infravärme och spottar i tak. Altan Balkong

Bilplats

Garage Gott om plats för uppställning av bil på uppfarten.

Renovering

Bergvärme installerat 2004/2005.
Badrum renoverat 2013
Synlig grund målad 2017

Byggnad/Storlek

1 ½ plan i souterräng, 128 kvm + 47 kvm (biarea) , 7 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1983

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärmepump, vattenburet radiatorsystem

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns

Övriga utrymmen

Lekstuga
Förråd
Gungställning

Ekonomi

Pris: 4 495 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 671 000 Kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 474 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1983. Fastighetsskatt-/avgift: 8049 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 217 250 kr.

Driftkostnad summa: 42 469 kr
Uppvärmning: 24 000 kr
Vatten-avlopp: 7 600 kr
Sotning: 395 kr
Samfällighet: 1 100 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 7 374 kr

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2016-06-15) Grundvattenskydd (1962-12-06).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Knivsta Särsta GA:20


Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 01-IM3-19/82.1
Last: Avtalsservitut: Utfartsväg, 01-IM3-29/41.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0330-10/16.1


Förmån: Avtalsservitut: Brunn, 03-IM1-84/37344.1

Visa mer

Karta

- Genvägen 64 - Knivsta

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren