Såld
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 58 - Uppsala

Bästa läget mot grönskande Skogstorpsparken!

Bostadsrättsradhus 5 rok 134 kvm 5 224 kr/mån 3 750 000 kr (eller bud)
Skogstorpsvägen 58 3 750 000 kr

Bästa läget mot grönskande Skogstorpsparken!

Radhus med mycket hög standard som ger dig genomtänkt design med gedigna materialval och två härliga uteplatser. En i söder där solen värmer gott under hela dagen och en i norr där du kan få svalka och utsikt över den grönskande Skogstorpsparken.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. I de två badrummen förs tankarna till Art Déco som kallas arvet från det glamourösa 20-talet. Det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa ger en lyxig känsla.

Köket bidrar till att ge huset en tydlig karaktär med sina ljust gröna luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. Dubbeldörrar öppnar upp mot den plattlagda uteplatsen som på sommaren kan rymma din egen örtträdgård och utekök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga vinterkvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske passa barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över Skogstorpsparken och skolgården.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den gröna nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet.

Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor. Strax intill huset finns en trevlig Linnéstig för promenader.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2017
Rum
5 rum och kök
Boarea
134 m²
Månadsavgift
5 224 Kr
(Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer.)
Pris
3 750 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

Via en helglasad entrédörr som ger fint ljus kommer du in i en HALL med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs på golvet. Läderbeklädd sittnisch med förvaring både under och över. Näst intill osynlig förvaring i flera garderober under trappan.

KÖK där ljuset flödar in från stora fönsterpartier i söder som dessutom går att öppna så att köket förlängs ut i trädgården. Kanske till platsen för ditt egna utekök och örtträdgården? Köket har inredning med ljust gröna luckor, bänkskiva i vacker natursten och beslag i mässing. Maskinellt utrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd ugn.

En fin detalj är den dubbla takhöjden i köket med takfönster som sprider ljus ner i mitten av huset under dagens alla soltimmar.

I öppen planlösning med köket ligger VARDAGSRUMMET som har fina fönsterpartier och utgång mot den grönskande Skogstorpsparken, den egna altanen och trädgården. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp intill den stilfulla braskaminen.

SOVRUM 1: Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och göra ett sovrum, perfekt för gäster eller som arbetsrum.

DUSCHRUM där arkitektens tidigare uppdrag att designa hotell är tydligt märkbar. I stilen Art Decó är rummet utfört med klinker i gröngrå ton från Mosa Tiles. Väggarna är delvis målade och kaklade med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs. Inredning med en stor rund spegel och pendellampa med detaljer i mässing som även återfinns i knoppar och beslag. Tvättställ och kommod i grönt samt dusch med takdusch.

Förutom detaljer som är något utöver det vanliga i detta hus är även en separat TVÄTTSTUGA något alldeles extra. Praktiskt med förvaring, gott om bänkytor och maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också husets värmepump. Även i tvättstugan återfinns de fina detaljerna med hexgonformat kakel i matt vitt från Höganäs, luckorna i ljust grönt och beslag i mässing.

ÖVRE PLAN:

En trappa som är klädd i heltäckningsmatta för att göra den mjuk och bekväm att gå i leder upp till övervåningen och dess andra vardagsrum - ALLRUMMET. Ett härligt rum för barnen att vistas i och öppenheten ner till entréplanet gör att rummen får fin kontakt med varandra.

En favorit här blir den skinnklädda SITTNISCHEN med utsikt över Skogstorpsparken. Här kan du krypa upp med en god bok och blicka ut över den grönskande parken.

SOVRUM 2: Fantastiskt föräldrasovrum om närmare 15 kvm med en takhöjd på upp till 3.80 meter och ett fönster som är 2,50 meter högt. Förutom att takhöjden ger rummet karaktär används den också till förvaring med garderober, hela vägen från golv till tak.

SOVRUM 3 & 4: Mysiga sovrum för barnen där båda har platsbyggda garderober och platsbyggda skrivbord. Det ena rummet ligger med utsikt över Skogstorpsparken och det andra har utsikt mot villorna på Skogstorpsvägen. Ett av sovrummen har samma höga takhöjd som föräldrasovrummet.

Övervåningens BADRUM går i samma stil som duschrummet på entréplanet med det gröngrå golvet och det hexagonformade kaklet i matt vitt. Även inredningen går i samma stil förutom att här finns ett mycket fint inbyggt badkar som bjuder in till avkopplande stunder.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

2 plan, 134 kvm , 5 rum och kök . Byggnadsår: 2017

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

58

Ekonomi

Pris: 3 750 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 224 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Andel i föreningen är 5,88%.

Driftkostnad summa: 1 450 kr
El: 1 150 kr
Försäkring: 300 kr

Föreningen

Namn: Brf Ängla

Visa mer

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 58 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren