Såld
KUNGSÄNGEN - Industrigatan 25 - UPPSALA

En lägenhet för er som vill ha lite mer av allt!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 112 kvm 5 178 kr/mån 4 795 000 kr (Utgångspris) Högst bud 4 800 000 Kr Budhistorik
Industrigatan 25 4 795 000 kr

En lägenhet för er som vill ha lite mer av allt!

Varmt välkomna till denna generösa välutrustade 4 ROK på 112 kvm. Inredningen är utöver det vanliga och här finns många genomtänkta detaljer både i lägenheten men också i huset. Detta är en lägenhet och adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd.

Här bor du i en HSB-föreningen som erbjuder sina medlemmar mycket. Ni får gratis tillgång till övernattningslägenhet, spa-avdelning med bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på husets tak finns solceller som bidrar till elförsörjning. På gården finns ett inglasat uterum/växthus som ni bokar och lånar gratis. Här kan ni ha en riktigt fin kräftskiva!

Kungsängen/Industristaden är ett mycket centralt nyproduktionsområde i Uppsala och erbjuder ett bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan och framförallt stationen. Bostaden ligger nära den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåtar. Här är det också nära till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån. Resa bort? Jobba i Stockholm? Med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum når du många kommunikationer. I kvarteren finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys.

Visas på söndag 12 juli. kl. 11.00. Anmälan krävs. Boka bara om du känner dig fullt frisk och visa hänsyn på visningen. Håll avstånd. Passar inte tiden kontakta mäklaren och boka en enskild visning. VÄLKOMNA!

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
112 m²
Månadsavgift
5 178 Kr
(Inkl. Värme, kallvatten, basutbud av kabel-tv och bredband.)
Pris
4 795 000 Kr (Utgångspris)
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Genomgående hög standard på material och vitvaror! Rumshöjd 2,5 meter. Parkettgolv och målade väggar. Allt från 2019.

HALL med gott om förvaring bakom snygg och praktisk skjutdörrslösning.

KÖK med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring bakom snygga stilrena vita luckor. Svart bänkskiva. Här finns fullstor kyl, frys. Ugn, micro, spishäll, fläkt och självklart en diskmaskin.

VARDAGSRUM - stort! med utgång till den härliga inglasade balkongen mot innergården och Fyrisån.
INGLASAD BALKONG nr 1, mot innergård! Mycket rymlig och en "oas" att vistas på.

BADRUM 1, självklart helkaklat med klinkergolv. Här kombineras spa-möjligheterna tack vare badkar med det praktiska i livet, tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM 2, En långdusch är möjlig här medan den andra ligger i badet! Varm handduk är givet!

Lägenheten har 3 SOVRUM. Det största med en rejäl "walk-in-closet" med snygga skjutdörrar i vitt och utgång till lägenhetens andra BALKONG. Här får du morgonsol, perfekt ställe att starta dagen med en kaffekopp och en tidning.
SOVRUMMET bredvid har då utsikt över balkongen och här finns en inbyggd garderob med fina skjutdörrar.
SOVRUMMET vid vardagsrummet har utsikt mot innergården och här finns en stor garderobslösning med påkostad inredning.

Till lägenheten hör ett KÄLLARFÖRRÅD om ca 6-7 kvm.

SAMMANFATTNING: Högkvalitativt boende, centralt i Uppsala med såväl kvalitet i lägenheten som utbud av värdehöjande gemensamma utrymmen i föreningen.


Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 110 p-platser i källargaraget varav 24 st är utrustade med laddningsuttag för elbil. Det finns 4 stycken MC-platser. Kötiden är beräknad till cirka 12 månader. (Kontrollerat via hemsidan 2020-06-29). Garageplats 1 000 kr/mån, Laddningsplats: 1 150 kr/mån exkl elförbrukning, MC-plats: 400 kr/mån

Byggnad/Storlek

112 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2019

TV- och internetanslutning

TV: Com Hem är leverantör av TV och telefoni. Du får ca 20 TV-kanaler.
Internetanslutning: Com Hem som leverantör av bredband och det ingår 100 Mbit.

Lägenhetsnummer

12-2402-1-76-1

Ekonomi

Pris: 4 795 000 kr (Utgångspris). Månadsavgift: 5 178 kr. Inkl. Värme, kallvatten, basutbud av kabel-tv och bredband. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,7959%.

Driftkostnad summa: 372 kr
El: 171 kr
Vatten-avlopp: 105 kr
Försäkring: 96 kr
Kommentar: Varmvatten och hushållsel, individuell mätning via föreningen. Hushållet har bestått av 2-3 personer.

Föreningen

Namn: HSB 402 Hamnen
Om föreningen: HSB Brf Hamnen ligger vid Fyrisån i Uppsala och de vackra omgivningarna har fått bli förutsättning för huset och lägenheterna. Burspråk, balkonger och sociala ytor är placerade för att du som boende ska få Fyrisån och stadsparken i blickfånget. Lägenheterna har stor variation, från effektiva ettor till representativa fyror i bästa läge. Föreningen består av 158 lägenheter och 7 lokaler. Adresserna för bostäderna är Östra Ågatan 99 & 101, Eldkvarnsgatan 3, 7, 9, Industrigatan 25, 27, Skyttelgatan 21, Besöksadresser lokaler; Eldkvarnsgatan 1, 5, Industrigatan 23, Skyttelgatan 13, 15, 19 & 23. Inflyttning påbörjades juni 2018 och avslutades juni 2019.

Föreningen har en mycket fin innergård och erbjuder sin medlemmar mycket extra som sätter guldkant på tillvaron: Innergård med lekplats, Atrium/växthus för fina fester. Relax & Bastuavdelning för avkoppling och gästerna kan sova över i det fina gästrummet!

Mycket informativ hemsida: www.hsb.se/uppsala/brf/hamnen
Renoveringar:
Huset är helt nybyggt 2019. För mer information om fastigheten och slutbesiktningar mm, se föreningens hemsida. www.hsb.se/uppsala/brf/hamnen
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Övrigt: Du måste vara medlem i HSB. När du blir medlem betalar du dels en andel i HSB Uppsala (andelen är en engångsutgift som uppgår till 500 kr/person), dels betalar du en årsavgift på 300 kronor. Om ni är flera som äger bostadsrätten behöver endast en av er betala medlemsavgiften om 300 kronor. För medlemskap som tecknas mellan 1 juli-31 december betalas endast halv medlemsavgift om 150 kr. Kommande år står brf 402 Hamnen för den årliga medlemsavgiften för alla lägenheter.

Visa mer

Karta

KUNGSÄNGEN - Industrigatan 25 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren