Såld
GOTTSUNDA - Valthornsvägen 18 - Uppsala

Ljus 2:a med hiss, balkong med kvällssol, samt fransk balkong i österläge

Bostadsrättslägenhet 2 rok 64 kvm 3 920 kr/mån 1 195 000 kr
Valthornsvägen 18 1 195 000 kr

Ljus 2:a med hiss, balkong med kvällssol, samt fransk balkong i österläge

Ljus 2:a med ett av de bästa lägena i föreningen i insynsskyddat läge inne på gården, hiss från markplan och solig vindskyddad balkong med eftermiddags-, och kvällssol mot fin innergård. Mot den insynsskyddade skogsdungen på baksidan finns även en fransk balkong. Bra planlösning som präglas av stora fina stora rum och ljusinsläpp från mycket fönster. Stort kök med matplats och utgång till balkong, stort sovrum och stort vardagsrum med fransk balkong helt utan insyn. Stort badrum med uttag för tvättmaskin, stor klädkammare och rymligt förråd som hör till lägenheten i samma hus. Lägenheten har visst behov av ytskiktsrenovering vilket ger dig möjlighet att forma och designa efter eget önskemål. Välbevarad originalinredning i kök med köksluckor i massivt mörkt trä, något för den miljövänlige 70-talsnostalgen att bygga vidare på eller att byta ut för den som vill. Lägenheten är likt ett oskrivet blad där stor potential finns för dig att skapa din egen drömlägenhet.

Stabil förening med b l a festlokal, bastu, snickarbod och övernattningsrum. På den lummiga innergården finns trädgårdsmöbler, murad grill och lekplats. Bilfria lummiga innergårdar med flera trevliga sittplatser, lekplatser e t c i en lugn del av Gottsunda vilket gör Brf Fiolbacken till en mycket barnvänlig och omtyckt förening. Läge nära Ultuna, bad och Gottsunda centrum med butiker, apotek, systembolag och vårdcentral mm. På gångavstånd finns både förskolor och skolor. Cykelavstånd till stan och bra bussförbindelser på gatan utanför. Lägenheten är belägen i den lugnaste mest skyddade delen av gården med trädgårdsmöbler och grill direkt utanför fönstret. En perfekt lugn oas utan insyn från grannar. För den sociale ordnar föreningen flera gemensamma aktiviteter per år.

OBS! Budgivning pågår så risk finns att lägenheten säljs snabbt. Välkommen att kontakta mäklaren för anmälan till visningar och för information så fort som möjligt. Även privata visningar kan ordnas. The bidding process has started so there is a risk that the flat will be sold. Please contact real estate broker Märta Coronel Stillström for wiewings and information as soon as possible. You can also book a private wiewing of the flat with me. Most welcome to my wiewings. Here is my contact information: Telefon/Phone: 070-246 34 50. Epost/Email: marta.stillstrom@riksmaklaren.se

Visa mer
Märta Coronel Stillström
Ansvarig mäklare
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1976
Rum
2 rum och kök
Boarea
64 m²
Månadsavgift
3 920 Kr
(Uppgift från förvaltaren)
Pris
1 195 000 Kr
Våningsplan
3 av 6. Våningsplan 3.
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Hall: Ljust målad och tapetserad hall med golv i originalparkett. Från hallen når man alla rum i lägenheten. Hallen är utrustad med hatthylla och garderob. Intill hallen finns även en inredd klädkammare med gott om förvaring. Här finns både hyllor och klädstänger samt även en invändig extragarderob, en grundförutsättning i skapandet av en egen lyxig walk-in closet.

Kök: Strax till höger när man kommer in i entrén når man det ljusa köket med tapetserade väggar och ljusgrått vinylgolv. Mycket ljusinsläpp från fönster i vinkel ger verandakänsla. Direkt utgång till balkongen ger de bästa förutsättningar för middagar på balkongen. I köket finns både gott om arbetsytor, förvaring och matplats upp till 6 personer. Köket har köksskåp i original, stänkskydd i vitt kakel, diskbänk samt bänkskiva i laminat. Det är utrustat med separat kyl och frys i 3/4 höjd, spis med spisplattor och spisfläkt. I köket finns också ett mycket rymligt städskåp med dubbeldörrar.

Balkong: Inbyggd balkong med tak och markis med utsikt mot gården. Eftermiddags-, och kvällssolsläget inbjuder till både fika och middagar med nära och kära med fri utsikt över grannskapet och långt till närmaste granne.

Sovrum: Rymligt sovrum mot gården med tuff tvärrandig gråaktig tapet och laminatgolv. Stort fönster ut mot gården och balkongen. Här finns två ingångar så att du smidigt kan nå både köket och hallen snabbt.

Badrum: Rymligt luftigt badrum med ljus mönstrad våtrumstapet och mörk plastmatta. Badrummet är utrustat med badkar, toalett (nyare mindre än 3 år gammal), handfat och spegelskåp. Här finns även uttag för tvättmaskin som det finns gott om plats för.

Vardagsrum: Ljust och fint vardagsrum med fransk balkong och stora fönster. Utsikt mot skogsdunge och cykelväg i insynsskyddat läge. Vardagsrummet är har en grå- och vitrandig tidlös tapet och parkettgolv i original.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong, läge väster.
Fransk balkong, läge öster.

Bilplats

119 garageplatser med eluttag. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö, men det finns för närvarande lediga platser. Det finns 83 parkeringsplatser med eluttag. Här finns många lediga platser.Går att hyra för 150 kr/mån. P-plats 2: 36 parkeringsplatser. Går att hyra för 50 kr/mån.

Renovering

Senaste renoveringar 2010-2019 : Renovering av dörrar i tvättstugor och entrétak i kvartersgård, Renovering och spolning av markbrunnar, Införskaffande av ny grill till grillplatsen, Renovering av bergvärmecentralen
Stamspolning av avlopp
Totalrenovering av exteriör, bl.a. nya tak, nya fönster. Bytte fasad på höghusen.
Installering av Bergvärme l
Fönsterbyte och tilläggsisolering av fasaden på låghusen.

Byggnad/Storlek

64 kvm , 2 rum och kök . Byggnadsår: 1976

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme värmepump

Övriga utrymmen

Garage, kvarterslokal, förråd (i höghusen på bottenvåningen), gym, övernattningsrum, solarium, bastu snickarverkstad, pingisrum, tvättstuga, cykelrum och soprum.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

12-2056-2-54

Ekonomi

Pris: 1 195 000 kr . Månadsavgift: 3 920 kr. Uppgift från förvaltaren. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,41322%.

Energiprestanda

Förbrukning: 43 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf HSB 56 Fiolbacken
Om föreningen: Aktiv förening med 223 st bostäder. Här finns 4 st tvättstugor (i en av dem finns även möjlighet att tvätta dygnet runt). Föreningen har också gott om gemensamma utrymmen som träningslokal, bastu (2 st), solarium, två st övernattningsrum med plats för 4 personer (kan hyras för 150 kr/natt), cykelförråd, bordtennisrum och snickarrum. I området finns också flera fina grillplatser. Dessutom finns en samlingslokal med plats för ca 70 st personer (kan hyras för 300 kr/gång).
Föreningen anordnar också årliga fester och olika aktiviteter under året.
I föreningen finns gott om parkerings- och garageplatser.
För besökande till medlemmar i föreningen finns även 10 st besöksparkeringar där parkeringstillstånd från föreningen krävs.
Ekonomi:
Renoveringar:
2018 - Uppgradering av bergvärmesystem med nya pumpar.
2016-2017 - Renovering av lekplatsen, bastu/solarium, expeditionen, väntrummet samt fastighetsskötarens personalrum.
2015 - Stamspolning av avlopp
2012 - Totalrenovering av exteriör, bl.a. nya tak, nya fönster. Byte av fasad på höghusen.
2011 - Bergvärme lades in.
2010 - Fönsterbyte och tilläggsisolering av fasaden på låghusen.
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Övrigt: Köparen måste även vara medlem i HSB. För HSB Uppsala betalar du en andel på 500 kr (som återbetalas vid eventuellt utträde). Dessutom betalar du en årlig avgift på 300 kr/år.

Vägbeskrivning


Visa mer

Karta

GOTTSUNDA - Valthornsvägen 18 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren