Såld
ERIKSBERG - Gnejsvägen 5A - UPPSALA

Solig och stor balkong i lugnt läge i Eriksberg. En bra planlösning som kan passa många!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 69 kvm 3 985 kr/mån 1 995 000 kr (Utgångspris) Högst bud 2 000 000 Kr Budhistorik
Gnejsvägen 5A 1 995 000 kr

Solig och stor balkong i lugnt läge i Eriksberg. En bra planlösning som kan passa många!

Här är kommer du få många sköna dagar i en välplanerad 3 ROK. Ombonade stor balkong med fin utsikt över föreningens gröna område. Köket är renoverat 2007 och fick då en modern stil med inredning i ek och mosaik som kakel. Badrummet stamrenoverades även det 2007, helkaklat och klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskin för den som är bekväm av sig! Två stora sovrum samt en generös klädkammare och hall.

Läget är mitt i Eriksberg vilket innebär att du har nära till det mesta. Vid Västertorg finns matbutik, vårdcentral och restaurang mm. På andra sidan, ned för backen och med promenad eller cykel når du Ekeby Bruk där Friskis och Svettis har en stor anläggning. Närområdet erbjuder mycket natur via fina promenadstigar och skidspår i Håga Dalen. I Stadsskogen finns fina motionsspår som är upplysta.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1961
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
69 m²
Månadsavgift
3 985 Kr
(Inkl. värme, basutbud av kabel-tv, bredband via Comhem och försäkringstillägg.)
Pris
1 995 000 Kr (Utgångspris)
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

Välkomnande stor HALL med laminatgolv och målade väggar.

KÖKET renoverades av föregående ägare 2007. Schackrutigt golv och målade väggar. Köksluckor i ek med mosaik över arbetsbänkar i laminat. Köksutrusningen består av kyl/fryskombination, diskmaskin, köksspis kolfilterfläkt och mikro

Mysigt VARDAGSRUM med utsikt mot innergården. Ekparkett och tapetserade väggar.

BADRUM stambytt 2007 med kaklade väggar och klinkergolv med elektronisk golvvärme. Duschplats med vikbara duschväggar i glas, toalett, handfat och spegelskåp. Handdukstork som går på vatten eller el. Tvättmaskin från 2015. (För dig som gillar bastu så finns föreningens bastu i källaren!)

BALKONGEN är stor och ligger med ett ypperligt sol- och utsiktsläge. Trätrallen och markisen stannar så klart kvar. Här kommer du kunna få många lata sköna dagar!

Det stora SOVRUMMET (med utgång till balkongen) har ett äldre linoleumgolv samt tapetserade väggar, den ena med fondtapet. Intill finns en rymlig KLÄDKAMMARE och den innehåller klädstänger, hyllplan och angränsande finns även ett separat linneskåp.

SOVRUMMET vid köket är även det rymligt. Laminatgolv samt målade väggar.

Till lägenheten hör 2 FÖRRÅD. Det ena är ca 2-3 kvm och det andra ett sk. matkällarförråd om ca 1-1,5 kvm.

Gemensamma utrymmen i föreningen är bl.a. Hobbyrum, cykelförråd, 2 tvättstugor, trädgård/innergård med lekplats. Parkeringsplatser och garage. (kösystem tillämpas).

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

I föreningen finns 16 st garage (Ca 317 kr/mån, lång kö) och 22 st parkeringsplatser (Ca 129 kr /mån, kort kö, kan finnas ledigt). Det finns 4 stycken platser med el-laddstolpe för elbilar (3 platser lediga, ca 390 kr/mån.). Dessutom finns en stor gratisparkering i anslutning till husen.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 69 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 1961

TV- och internetanslutning

TV: Basutbud av tv-kanaler via Comhem ingår i avgiften
Internetanslutning: Bredband via Comhem ingår i avgiften

Lägenhetsnummer

202109001-0021

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (Utgångspris). Månadsavgift: 3 985 kr. Inkl. värme, basutbud av kabel-tv, bredband via Comhem och försäkringstillägg. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,7105%.

Driftkostnad summa: 551 kr
El: 260 kr
Vatten-avlopp: 133 kr
Försäkring: 158 kr
Kommentar: Föreningen har individuell mätning av vatten- och elförbrukning. Du behöver egen hemförsäkring med föreningen står för bostadsrättstillägget.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 9
Om föreningen: Föreningen äger fastigheten Eriksberg 12:1 i Uppsala kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 59 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1960/61. Fastigheternas adresser är Gnejsvägen 3-9. I föreningen finns bastu, hobbyrum, 2 tvättstugor, 3 torkrum, mangel och cykelförråd. Fina välskötta innergårdar med lekplats.
Ekonomi: Förvaltas av Riksbyggen Inga kommande avgiftsförändringar.
Renoveringar:
1995-2000: Takbyte, ny fasad, garagedörrar och balkonger byggdes ut. 2000: Balkongrenovering. 2003: Takrenovering. 2007: Stambyte. 2008: Säkerhetsdörrar installerat. 2013: Fönsterbyte. 2015: Termostatbyte, skärmtak, målning källargolv, rustat lekplatser. 2016: Utemiljöer och lekplats. 2020, Installerat riktiga ladd-stationer för el-bilar (4 platser). Planerat underhåll 2020: Byte av kodlås och koddosor. Byte av tvättstugeutrustning och målning av träpanel utomhus.Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr

Visa mer

Karta

ERIKSBERG - Gnejsvägen 5A - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren