Till salu
HÖGANÄS - Kvarntorget 7 - Uppsala

Två badrum, två balkonger, två klädkammare!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 91 kvm 3 293 kr/mån 3 700 000 kr (FAST PRIS!)
Intresseanmälan
Kvarntorget 7 3 700 000 kr
Intresseanmälan

Två badrum, två balkonger, två klädkammare!

FAST PRIS för denna rymliga 3:a med två badrum, två balkonger, stora klädkammare och fri utsikt - det är bara några fördelar i denna fina lägenhet. Föreningen erbjuder ett bekvämt boende med hiss från markplan, garage och en privat gård på låghusets tak som fått sin inspiration från japanska trädgårdar och en australiensisk grill bjuder in till matlagning.

Lägenheten är mycket fint planerad med fönster i tre väderstreck som förutom vidsträckt utsikt ger sol från morgon till kväll och ni kommer garanterat få njuta av magiska solnedgångar från lägenhetens stora inglasade balkong som du kan använda från tidig vår till sen höst. Ett extra plus är lägenhetens två helkaklade badrum, det ena utrustat med badkar och egna tvättmöjligheter och det andra med dusch. Köket erbjuder gott om bänkytor och fullständig maskinell utrustning. Två sovrum, det ena med "walk-in-closet" och utgång till balkong med morgonsol och det andra med klädkammare.

Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkett i alla rum, vitvaror i rostfritt, komfortvärme i båda badrummen samt spotlights med dimmer i taket i kök, hall och båda badrummen.

I Brf Kvarntornen erbjuds ni ett citynära boende med gång- och cykelavstånd till stadskärnan med restauranger, kultur, shopping och till Resecentrum är det samma bekväma avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2015
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
91 m²
Månadsavgift
3 293 Kr
(I avgiften ingår värme. Vatten debiteras efter förbrukning av föreningen, 4 ggr per år. 165 kr per månad tillkommer för tv, bredband och ip-telefoni.)
Pris
3 700 000 Kr (FAST PRIS!)
Våningsplan
7 av 10
Hiss
Ja

Planlösning

HALL med klinker på golvet och ljusa väggar. Plats för ytterkläder vid hatthylla.

Vidare från hallen kommer du in i VARDAGSRUMMET som har utgång till inglasad balkong och fönster i två väderstreck som ger sol på tidig morgon och kvällen. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

INGLASAD BALKONG som blir ett fantastiskt extra rum du kan nyttja från tidig vår till sen höst. Rummet blir ombonat och fritt från insyn samt skyddar från sol med pliségardiner och här kan du förutom utsikten njuta av magiska solnedgångar.

I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger matplatsen som rymmer ett stort matbord. Köket är trivsamt och har gott om arbetsytor. Luckor i färgen "drivved" som ger en ombonad känsla samt ljust kakel ovan arbetsbänkar i ljus laminat. Fullständig maskinell utrustning i rostfritt med inbyggd ugn/micro, spis med induktionshäll, spisfläkt, hel kyl och frys och integrerad diskmaskin.

SOVRUM 1: Trevligt sovrum med fönster över hörn som ger ett fint ljusinsläpp. Ingång till klädkammare. Rummet har ljusa tapeter och parkettgolv.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med utgång till en balkong med morgonsol och fantastisk utsikt över Fålhagen och mot City. Ingång till "walk-in-closet" med fönster. Rummet har ljusa väggar med en ljus fondtapet och parkettgolv.

BADRUM som är helkaklat med klinker och golvvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra som ger bra arbetsyta med skåp ovanför. Här finns också badkar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning och toalett.

DUSCHRUM som går i samma stil som badrummet och är helkaklat med klinker på golvet och golvvärme. Utrustat med duschhörna, toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork. Fönster ger fin utsikt (utan insyn) från duschen.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Lägenheten har två balkonger. Den ena med utgång från vardagsrummet är inglasad med pliségardiner och rymmer loungemöbel eller matgrupp. Här kan ni njuta av utsikt, magiska solnedångar och tidig morgonsol. Den andra balkongen med utgång från sovrummet har sol från morgon till eftermiddag och där en vidsträckt utsikt.

Bilplats

I föreningen finns 40 garageplatser, varav 8 st med laddstolpe för el-bil. Kostnaden är 1 000 kr/mån med ett tillägg på 300 kr/mån med laddstolpe.

Byggnad/Storlek

91 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fastigheten har bredband, IP-telefoni och digital-TV via ComHem, en avgift på 165 kr per månad tillkommer och är obligatoriskt.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mangel finns på plan 2 där även ett hobbyrum finns. Det finns också låsta utrymmen för cykelparkering.

Lägenhetsnummer

7-1601

Ekonomi

Pris: 3 700 000 kr (FAST PRIS!). Månadsavgift: 3 293 kr. I avgiften ingår värme. Vatten debiteras efter förbrukning av föreningen, 4 ggr per år. 165 kr per månad tillkommer för tv, bredband och ip-telefoni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare.

Föreningen

Namn: Brf Kvarntornen
Om föreningen: Föreningen består av 55 bostadsrätter och 4 st lokaler med hyresrätt.
Ekonomi: I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. (kontrollerat april 2020). Ekonomisk förvaltare: Mediator. Tfn: 018-131450
Renoveringar:
Inga beslutat om att genomföra någon större reparation eller ombyggnad av fastigheten. (kontrollerat april 2020).
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Övrigt: Gällande delat ägarskap så kräver styrelsen att boende står för 10%.

När det gäller andrahandsuthyrning så godkänns bara enstaka fall av styrelsen.

Nyckelhantering: F.N BB Gruppen / Lås o säkerhet.

Vägbeskrivning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

HÖGANÄS - Kvarntorget 7 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren