Till salu
LINDBACKEN - Brf Filia, lgh nr 9 - Uppsala

ANMÄL INTRESSE till VIP-visning - Brf Filia - Lindbacken

Bostadsrättsparhus 5 rok 116 kvm 4 210 kr/mån 3 550 000 kr
Intresseanmälan
Brf Filia, lgh nr 9 3 550 000 kr
Intresseanmälan

ANMÄL INTRESSE till VIP-visning - Brf Filia - Lindbacken

Brf Filia är ett nytt projekt i Lindbacken som lanseras inom kort! Familjen blir större och succén Brf Himla får en lillasyster i Brf Filia.

Du kan ANMÄLA INTRESSE redan idag till ansvarig mäklare.

Med ett utmärkt läge i Lindbacken med c:a 250 meter till områdets Ica butik och busshållplats, erbjuds nu dessa trevliga parhus från Borohus. Invändigt präglas bostäderna av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Parhusen levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet och vattenburen golvvärme på nedre plan. Stora fönsterpartier samt kök av hög standard. Här har man velat skapa ljus och socialt inbjudande ytor med rymd. Bostäderna erbjuder en mycket ytsmart planlösning med 2 sovrum samt allrum på övre plan som lätt går att göra om till ytterligare 1 sovrum. Entréplan erbjuder öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt möjlighet till 1 sovrum.

Inflytt beräknas bli kvartal 1 2022.

OM BOROHUS
”På Borohus har vi byggt hus ända sedan Per Albin Hansson i ett riksdagstal lanserade begreppet ”Folkhemmet”, närmare bestämt sedan 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Vi har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen.” Läs mer om Borohus på www.borohus.se

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt egna parhus i Lindbacken.

_____________________________________________________________

Läs mer om och se samtliga som finns till salu i Brf Filia på vår projektsida www.riksmaklaren.se/brf-filia
Länk hittar du under: "Dokument och länkar"
_____________________________________________________________


Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om projektet!


Marcus ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2021 (Tillträde beräknas bli kvartal 1 2022.)
Rum
5 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
116 m²
Månadsavgift
4 210 Kr
(Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer.)
Pris
3 550 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet samt ljusa väggar.

Intill hallen finns ett stilsäkert KÖK från Marbodal med ljusgrå luckor, underlimmad diskho, bänkskiva i kvartskomposit i färg Clay. Ovan bänkskiva finns kakel. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, spisfläkt, kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens. Öppen planlösning mot VARDAGSRUM som kombineras med MATRUM. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier. Utgångar till terrasser.

BADRUM med klinker på golvet samt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ och badrumsmöbel från Svedbergs, duschvägg och wc-stol, golvmodell.

Möjlighet till SOVRUM 1 med fönster mot baksidan samt KLÄDKAMMARE.

Under trappan till övervåningen finns FÖRRÅD/STÄD med plats för förvaring.

ÖVERVÅNING:

En trappa leder upp till övervåningen och dess HALL samt ALLRUM som lätt går att göra om till SOVRUM 2.

Övervåningen erbjuder även SOVRUM 3 som har tre garderober samt SOVRUM 4 som har en garderob och en KLÄDKAMMARE.

BADRUM med lika inredning som entréplanets badrum men utrustat med badkar.

Genomgående i huset återfinns ett ekträgolv (15 mm) i samtliga torra utrymmen och målade väggar.


Observera att ändringar kan ske vad gäller leverantörer av materialval.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

1 styck terrass, uteplats samt fransk balkong.

Bilplats

1 styck carport.

Byggnad/Storlek

2 plan, 116 kvm , 5 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2021 (Tillträde beräknas bli kvartal 1 2022.)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

9

Ekonomi

Pris: 3 550 000 kr . Månadsavgift: 4 210 kr. Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer. . Andel i föreningen är 5,8704%.

Föreningen

Namn: Brf Filia

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Brf Filia, lgh nr 9 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren