Såld
CENTRUM - Dragarbrunnsgatan 11A - UPPSALA

Läget, nytt, läget, nytt, läget och... allt är nytt!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 56,2 kvm 2 457 kr/mån 2 295 000 kr Högst bud 2 450 000 Kr Budhistorik
Dragarbrunnsgatan 11A 2 295 000 kr

Läget, nytt, läget, nytt, läget och... allt är nytt!

Nu är det dags, äntligen ska du/ni få möjligheten att bo centralt i en superfin lägenhet!

Med det centrala läget "mitt i stan" når du det mesta i Uppsala på bara 5 minuter. Varmt välkommen att titta på denna 2:a med stort nyrenoverat kök och 2 franska balkonger. Badrummet är stambytt 2016. Lägenheten har nymålade väggar, nymålat tak, nya parkettgolv och nya innerdörrar, allt gjort nu under våren 2020!

Vi tror denna lägenhet passar många. Du är kanske student, eller är ni två? Du kanske är nybliven singel som vill leva centralt stadsliv. Lägenheten passar även den lilla familjen. Det finns många möjligheter i denna lägenhet. Här får du ett stort kök med öppen planlösning, som gjort för att umgås och ha stora middagar. Det stora sovrummet går fint att nyttja till både sovrum och vardagsrum, eller kanske dela av till två rum? Behöver du ändå ett rum till? Det finns här. Ett mindre rum som kan passa för många behov.

Brf Dragarbrunnsgatan 11 Hörnet är centralt belägen i Uppsala på Dragarbrunnsgatan 11 A och B. Du har Stadsbiblioteket, Linnéträdgården, caféer och barer och om 1-2 år en ny biograf som nära grannar. Föreningen bildades 2013 och fastigheten förvärvades 2016. Fastigheten som uppfördes 1969, består av ett flerbostadshus om 3-6 våningar med 53 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 16 garageplatser och 7 parkeringsplatser utomhus. En lugn innergård finns, skyddad från stadens brus. Föreningens ekonomi är god och kommer förbättras ytterligare då föreningen har ett flertal hyresrätter som kommer kunna säljas efterhand. Föreningen godkänner under vissa förutsättningar delat ägarskap.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1969
Rum
2 rum och kök
Boarea
56,2 m²
Månadsavgift
2 457 Kr
(inkl. Värme, vatten, basutbud av kabel-tv och f.n. hushålls-el)
Pris
2 295 000 Kr
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

HALL med ny säkerhetsdörr och nya innerdörrar till rummen. Nytt parkettgolv och nymålade väggar. Gott om plats, kanske vill du har en fristående byrå eller vill sätta in en garderob?

KÖKET är helt nytt med diskmaskin! Vita luckor och vitt kakel. Svart/grå arbetsytor. Du blir först att laga en middag här och det är gott om plats för alla dina vänner att komma på middag. Utrustning i köket: Ugn, micro, kyl och frys, spishäll, kolfilterfläkt, diskmaskin. (Allt 2020).

BADRUMMET är fräscht och stambyttes 2016. Klinkergolv i svart och vita kaklade väggar. Handfat i kommod. Stort vägghängt badrumsskåp med belysning. Duschplats med glasad väggdel. Handdukstork. Det finns en tvättmaskin och en torktumlare (Ålder okänd). (Föreningen har även 2 renoverade tvättstugor med nyare maskiner).

VARDAGSRUM/SOVRUM med nymålade väggar och tak, och nylagt parkettgolv. Fransk balkong mot den lugna innergården.

ARBETSRUM/SOVRUM med nylagt parkettgolv och målade väggar och. Vem ska bo här? Eller är det kanske ditt hemma-kontor?

ÖVRIGT: Till lägenheten hör ett mindre källarförråd om ca 1 kvm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 7 platser utomhus 750 kr/månad samt Garage, 16 platser 1300-1800 kr/månad (beror på plats). Parkeringskön sköts föreningens tekniska förvaltare, Riksbyggen tel 0771-860 860 (platserna hyrs inte ut externt).

Renovering

Se föreningens hemsida: https://db11.bostadsratterna.se/valkommen

Byggnad/Storlek

56,2 kvm , 2 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 1969

TV- och internetanslutning

TV: Via Comhem (ingår i avgiften)
Internetanslutning: Fiber via IP-Only (Fritt val av leverantör, ingår ej i avgiften).

Lägenhetsnummer

6639

Ekonomi

Pris: 2 295 000 kr . Månadsavgift: 2 457 kr. inkl. Värme, vatten, basutbud av kabel-tv och f.n. hushålls-el . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,499350099%.

Föreningen

Namn: Brf Dragarbrunnsgatan 11, Hörnet
Om föreningen: Mitt i Uppsala finns Brf Dragarbrunnsgatan 11 Hörnet med adresserna: Dragarbrunnsgatan 11 A och B. Föreningen bildades 2013 och fastigheten förvärvades 2016. Fastigheten som uppfördes 1969, består av ett flerbostadshus om 3-6 våningar med 53 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 16 garageplatser och 7 platser på uteparkering. En lugn fin innergård finns och den är skyddad från stadens brus. Aktuellt i föreningen just nu är att man under 2020 ska byta ut alla fönster och balkongdörrar samt att man ska införa individuell mätning av hushållsel. Besök gärna föreningens hemsida för mer info: https://db11.bostadsratterna.se/valkommen


Ekonomi: Föreningen har brutet räkenskapsår. Senast tillgängliga årsredovisningen är 2018-08-01 tom 2019-07-31. Inga förändringarna av avgifterna är planerade i nuläget. (Kontrollerat 2020-06-22). Hushållselen ingår för tillfället i avgiften men under 2020 kommer det bli gemensamt abonnemang men individuell mätning och debitering via föreningen av varje medlems förbrukning.
Renoveringar:
2016: Stamrenovering (och nya badrum) i uppgång 11A. 2018: Uppdatering skyddsrum och utrustning enligt MSBs regler 2018. Installation fiber (Ip-only) i alla lägenheter. Två nya tvättmaskiner och två nya torktumlare i tvättstugorna. Kommande renoveringar: Fönster 2020 och ytrenovering av trapphus entréer planerat till 2020.
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Övrigt: Föreningen tillåter delat ägarskap. Den som bor i lägenheten skall äga minst 15%.

Visa mer

Karta

CENTRUM - Dragarbrunnsgatan 11A - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren