Till salu
ROSENDAL - Prefektgatan 3 - UPPSALA

Exklusiv gavellägenhet i Brf Botanikern!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 83 kvm 3 843 kr/mån 3 650 000 kr
Intresseanmälan
Prefektgatan 3 3 650 000 kr
Intresseanmälan

Exklusiv gavellägenhet i Brf Botanikern!

Exklusiv gavellägenhet om 83 kvm i unik fastighet som helt är byggt av trä. Lägenheten präglas av ljus och rymd och har 2 st balkonger! Inredningen i lägenheten är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. Här kan du flytta in när det passar dig!

Lägenheten erbjuder en hall med platsbyggd förvaring, en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier från två väderstreck. Här finns utgångar till lägenhetens härliga balkonger där den ena stora balkongen följer gaveln på huset och ger ett utmärkt solläge. Köket har dimblå inredning, vitvaror från Siemens samt en praktisk flyttbar köksö. Vidare erbjuds tre sovrum i varierande storlekar, två helkaklade badrum i varma toner. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt badkar, i det mindre badrummet finns dusch.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och ett källarförråd som hör till varje lägenhet. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende med en fantastisk utsikt över slottet och domkyrkan från våning 6.

Varmt välkommen på visning!

Vägbeskrivning från centrum: följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
83 m²
Månadsavgift
3 843 Kr
(I avgiften ingår: värme, varmvatten och kallvatten.)
Pris
3 650 000 Kr
Våningsplan
2 av 5. 2 trappor
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med praktisk platsbyggd förvaring samt städskåp. Ekgolv och målade väggar i sandfärgad ton.

Kök
Köket har dimblå skåpluckor med beslag och detaljer i koppar samt bänkskiva och stänkskydd i grått .Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ung samt fläkt. I köket finns en stilren köksö som är flyttbar. Ekgolv och målade väggar i sandfärgad ton.

Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning med köket med utgång till lägenhetens trevliga balkonger. Ekgolv och målade väggar i sandfärgad ton.

Sovrum
Lägenheten inrymmer tre sovrum i varierande storlekar. Sovrummen har ekgolv och målade väggar i en dov grön ton.

Badrum
Exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva samt skåp ovan, handdukstork, badkar, wc, handfat med kommod samt spegel.

Duschrum
Exklusivt duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med komfortvärme, handdukstork, dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod samt spegel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Två härliga balkonger varav den ena är en stor gavelbalkong.

Bilplats

42 garageplatser, kostnad 1500 kr/månad.

Byggnad/Storlek

83 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2019

TV- och internetanslutning

TV: Fastigheten ansluten till fiber via Telenor och Open universe.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, barnvagns och rullstolsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam innergård samt takterrass.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Lägenhetsnummer

D1209 (E1205)

Ekonomi

Pris: 3 650 000 kr . Månadsavgift: 3 843 kr. I avgiften ingår: värme, varmvatten och kallvatten.

Föreningen

Namn: Botanikern

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Prefektgatan 3 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren