Kommande nyproduktion
Luthagen - Brf Solitär

Luthagen - Brf Solitär - ANMÄL INTRESSE redan idag!

LUTHAGEN, Uppsala Storlek: 25 - 43 kvm Pris: 1 295 000 - 2 495 000 kr
Intresseanmälan
Luthagen - Brf Solitär 1 295 000 - 2 495 000 kr
Intresseanmälan

Luthagen - Brf Solitär - ANMÄL INTRESSE redan idag!

Varmt välkommen till Brf Solitär, i attraktiva Luthagen!

Brf Solitär erbjuder smarta och väldesignade bostadsrätter om 25 – 43 Kvm. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass och några har en härlig egen uteplats mot trädgården. Bostäderna är ritade av den prisbelönta arkitekten Andreas Martin-Löf. Brf Solitär erbjuder lounge/café samt yogafaciliteter, härlig trädgård i söderläge med utegym och grillplatser samt på takvåningen en härlig och delvis inglasad gemensam takterrass med växtlighet, pingisbord och inspirerande plugg-/arbetsstationer.

Detta är ett kommande projekt! ANMÄL INTRESSE redan idag för att ta del av mer information om projektet.

Inflytt kvartal 1, 2022.

Pris från 1 295 000 kronor

Boarea: 25-43 kvm
Antal: 107 stycken

OM ARKITEKTEN
Prisbelönta arkitekten Andreas Martin-Löf har omsorgsfullt skapat väldesignade yteffektiva bostäder och en byggnad som rymmer allt. Den inbjudande entrén öppnar upp till en lounge/cafe. Cykeln eller bilen ställer du i det klimatsmarta garaget, och på översta planet finner du en inspirerande inglasad takterrass för studier eller arbete. I den södervända trädgården finns ett yogadäck, utegym och privata grillplatser för familj och vänner.

OM BYGGHERREN
Bakom projektet står bygg- och fastighetsutvecklingsbolaget Junior Living. Junior Living har som bostadsutvecklare tidigare uppfört flera bostadsrättsprojekt i Norra Stor-Stockholm och har dessutom som byggbolag under ett flertal år uppfört ca 700 lägenheter åt Svenska Bostäder. Som byggentreprenör och fastighetsutvecklare har Junior Living dessutom utvecklat och uppfört ett par väldesignade hotell. Junior Livings lägenheter ritas av den prisbelönta arkitekten Andreas Martin-Löf och de högkvalitativa lägenheterna tillverkas av svenskt material i Sverige.

OM OMRÅDET
I attraktiva Luthagen bor du med närhet till Uppsalas citypuls och natur. I stort erbjuds allt som kan behövas på ett bekvämt gång- och cykelavstånd. Bla har du närhet till torget "Mimmi Ekholms plats", med all dess närservice så som apotek, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. När längtan till natur- och avkoppling känns stor finns möjlighet att njuta av Luthagens härliga parker och dess natur som finns "runt knuten" då du bor granne med Fyrisån med de promenad- och löparstråk som finns där. I närområdet har du Fyrishov som är Sveriges mest besökta arena med bad och idrottshallar för ett flertal olika idrotter. Stabbyskogen som erbjuder ett belyst motionsspår ligger några minuter bort. Som student har du närhet till Uppsala Universitet. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Området erbjuder även god kollektivtrafik.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

LUTHAGEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren